ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Κ.Ε.ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Σάββατο,18 Αυγούστου 2007

 

Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Θεόδωρος  Ρουσόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Απόστολος Ανδρεουλάκος υπηρέτησε την παράταξη με αφοσίωση και παρρησία. Παρρησία η οποία αποτυπώνεται και στην σημερινή του απόφαση, διότι αν για τον πολιτικό είναι εύκολο και ευχάριστο να εισέρχεται στην πολιτική, είναι δύσκολο να αποχωρεί οικειοθελώς.
Ο Απόστολος Ανδρεουλάκος μένει στρατιώτης της παράταξης η οποία τον τίμησε, αλλά και ο ίδιος ανταπέδωσε με το μακρόχρονο και επιτυχημένο έργο του ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ως υφυπουργός Εσωτερικών».

 

 

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ndpress@nd.gr

Αθήνα, 18 Αυγούστου 2007

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Βουλευτή της Β’ Αθηνών, κ. Απόστολο Ανδρεουλάκο για τη μακρόχρονη και με μεγάλη επιτυχία προσφορά του στη Ν.Δ.

Ο Απόστολος Ανδρεουλάκος υπηρέτησε την παράταξη με συνέπεια, αγωνιστικότητα και δημιουργικότητα και ως Υπουργός και ως Βουλευτής. Και θα εξακολουθήσει να την υπηρετεί.

Με προσήλωση και συνέπεια στις αρχές του, κάτι που κατ’ επανάληψη εκτιμήθηκε από τους πολίτες σε πολλές συνεχόμενες αναμετρήσεις, συνέβαλε σημαντικά στους αγώνες και τις εκλογικές νίκες της Νέας Δημοκρατίας.

 Με τον ίδιο δυναμισμό θα συνεχίσει να προσφέρει στις πολιτικές και εκλογικές μάχες της παράταξης.